Purlin Mesin

10 Taun Manufaktur Garapan

tentang Kami

wilujeung sumping

Botou Golden Integritas Roll Ngabentuk Mesin Kilang kitu aya di "kota casting molds", ngarasakeun angkutan merenah sarta pohara mujarab pikeun mahluk deukeut Tianjin Port, No.104 Jalan Nasional, No.106 Jalan Nasional na Jingjiu Railway.

gaya teknis urang téh loba pisan. alat-alat produksi anu canggih, hartosna beungeut geus réngsé.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan