Purlin Machine

10 Taun Manufacturing Pengalaman

Botou Golden Integrity Roll mbentuk Machine Factory dumunung ing "kutha casting cetakan", nglaras transportasi trep lan Highly efektif kanggo kang cedhak Tianjin Port, No.104 Way National, No.106 Way National lan Jingjiu Railway.

pasukan technical Kita KALUBÈRAN. peralatan produksi majeng, liya deteksi lengkap.

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane